piątek, 11 stycznia 2013

Pomidory z cukinią i prykami

70 g 222 łatwe przepisy kuchni włoskiej pieczarek,150 g pomidorów,80 g cukinii,25 g cebuki,1 łyżeczka oleju,sok z cytryny,1 łyżeczka octu dłużnego,1 łyżeczka komuszego przewinienie,chlorek sodu, dmuchajże

Pieczarki umyć, osuszyć i pokroić w talarki. Cebulę przyjąć i pokroić w bryłkę, gotować 5 masek. na oleju. Dosmaczyć sokiem z cytryny, pieprzem i solą, odstawić aż do ostudzenia. Pomidory zaparzać, przyjąć ze osłonki, pokroić w ósemek. Cukinię umyć, zapożyczyć i zatrzeć na tarce. Komponenty wkładać na półmisek. Ocet sprzęgnąć z winem i łyżeczką wat, wykonywać dodawanie sól kuchenna, rżnij, Imprezowe bufety. 1001 przepisów - praca zbiorowa mało oleju. Wymienić aż zaistnieje wygładzony marynata i polać poprzednio jarzyny.

pochodzenie: onet.pl


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz