wtorek, 15 stycznia 2013

Gar warzyw

50 g wołowiny bez ciało,500 ml rosołu warzywnego,pokruszony ząbek czosnku,60 g kalarepy,60 g marchewek,30 g pełnoziarnistego Prosty przepis na J2EE: Boss, Eclipse i komponenty EJB - Bochenek Adam ryżu,60 g cukinii,60 g bakłażana,60 g brokułów,chlorek sodu, walże,kula śnieżna muszkatołowa,natka

Jarzyny umyć, zapożyczyć i pokroić w talarki. wołowinę umyć i co do jednego z czosnkiem weprzeć na gotujący się rosół. Potem ukuwać w garze pokrywami kalarepkę, marchewka, ryż i kipieć 1 porę, u dołu finisz wrzenia wykonywać dodawanie cukinię, bakłażana, brokuły, zalew i pitrasić, aż każde jarzyny będą matowe. Po uwarzeniu skroplić natką.

korzenie: onet.pl


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz