środa, 17 października 2012

Dieta przedwiosenna cz.1 1 - 1,5 kg w cugu tygodnia



Podczas gdy scala się wiosenny czas, u wielu jednostek ożywia się krytycyzm. Polska charakterystyka, wysupływana spod „cebulki” swetrowych fatałaszków, otrzymuje pociąg aż do trwania.
Sugerujemy nowalijek w złączu z niesionym na skroś zimę bogactwem tworów cytrusowych natomiast jesienną spiżarnianą pozostałością – kapuchą. Nie wszystek zna, że owe owszem pokupne jarzyna istnieje użytecznym adherentem pretendentów na postaci o chudej posturze. Ożywia przebiegi odczytywania i spopielania.

Uzyska: 7 aż do 21 dni.

Odchudza: Blisko 1 - 1,5 kg tygodniowo.

Wolno ją ćwiczyć: Co 2 miechy.

Poruczana: Wszelkim pełnoletnim, tęgim jednostkom.

Niewskazana na rzecz: Dzieci, pań brzemiennych i karmiących, osoby schorowanych.

Specyficznie strojna w: Witaminy A, D, C, B6, B2 dodatkowo błonnik.

Powszednia przydział kalorii: 900 – 1000 kcal.

Koncept diety

1. Doba
I Śniadanie 240 kcal
1/2 grejpfruta, pajda chleba luźnie skorumpowanego masłem, 100 g słabego twarożku , pieprzyca siewna.
II Śniadanie 126 kcal
Sałatka z ogórków zakwaszanych.
Obiad 320 kcal
Roladki wieprzowe z mandarynkami.
Podwieczorek 108 kcal
Gołoledź soku pomidorowego, pajda pieczywa kruchego z margaryną.
Posiłek wieczorny 240 kcal
Szmal z pustej sałacie i cebul w sosie z jogurtu i majonezu z kapką soku z cytryny, talarek chleba razowego przekupionego margaryną i skroplonego łyżeczką wyżynanych orzechów.

2. Dwadzieścia cztery godziny
I Śniadanie 175 kcal
1 pomrańcza, muesli (2 łyżki płatków owsianych, 2 łyżeczki zapożyczonych pierdoły słonecznika), jogurt zwyczajny (150 ml), 1 łyżka miodu.
II Śniadanie 45 kcal
Owoc jabłoni lodowate oznacza to wypiekane.
Obiad 320 kcal
Ryba w papilotach.
Podwieczorek 188 kcal
Gołoledź soku z marchewki, 1 sucharek dietetyczny z powidłami śliwkowymi.
Wieczerza 230 kcal
Omlet orientalny.

3. Dzienna pora
I Śniadanie 137 kcal
1 plasterek chleba chrupiącego żytniego, natartego łyżeczką margaryny, z plastrem (50 g) wędzonej czy też wypiekanej do karmienia dzieci drobiowej, dosmaczonej posiekanym szczypiorkiem.
II Śniadanie 100 kcal
Sałatka z marchewek (100 g), pokrojonej w małe prążki, skropionej sokiem cytrynowym, z pieprzem, słodzikiem, 1 łyżką śmietany 18 %, 1 łyżeczką faramuszek słonecznikowych i posiekaną natką pietruszki, 1/2 banana.
Obiad 350 kcal
Pierwsze danie czosnkowa z tostami.
Podwieczorek 85 kcal
100 g budyniu waniliowego z bonusem plonów mrożonych bądź z kompotu.
Wieczerza 390 (250 kcal + 140 kcal)
Zapiekanka z kartofli po szwajcarsku, surówka z koralowej kas.

czynnik sprawczy: onet.pl


Brak komentarzy:

Prześlij komentarz